About us

Ik voel me met trots een Open Liner in een prachtig, gezond en betrouwbaar bedrijf met een mooie cultuur, veel dynamiek én ambitie.

 Sinds maart 2016 geniet ik bij Open Line iedere keer opnieuw weer van de creatieve uitdaging om (o.a.) op het gebied van communicatie en marketing mee te denken en mee te werken aan het steeds succesvoller zijn van Open Line en dat ik daarmee (indirect) bijdraag aan het succes van onze klanten.
Klanten geven ons opdrachten in het vertrouwen dat we met onze kennis en ervaring goed werk leveren. Opdrachten krijgen is nooit vanzelfsprekend. Het komt uiteindelijk aan op het geven van vertrouwen. Vertrouwen in wat we doen, niet doen en uitstralen en niet om wat we beloven.
Over mezelf:
Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Informatievoorziening en Automatisering bij de overheid en zo'n 6 jaar als zelfstandig en onafhankelijk uitvoerend producent van bedrijfsfilms, commercials en documentaires etc. Naast een passie voor film en een grote affiniteit met communicatie / marketing en technologie, hou ik van mooie dingen. Ik heb een brede maatschappelijke interesse. De synergie van samenwerking kan me blij maken. Ik ben analytisch, flexibel ingesteld, loyaal, collegiaal en neem verantwoordelijkheid. Creativiteit, eigen inzichten en aanpak moet in brede zin de ruimte krijgen, dat vind ik essentieel. Creativiteit begint niet pas om 9 uur en houdt ook niet op om 5 uur... Soms brandt nog laat licht.

Interesses: Graphic Design, Animation, Blockchain, Movie, IT Security, HealthCare, Digital en Social Media Marketing, Cryptocurrency, AI

Een favoriet citaat van dé grootmeester; regisseur George Lucas: ‘A lot of people like to do certain things, but they’re not that good at it. Keep going through the things that you like to do until you find something that you actually seem to be extremely good at. It can be anything.’
Connect with your Force...

Hubert: "Change before you have to"...

E
M 06 - 24 86 00 47
T 088 - 500 67 00

Ranking
Recommendations
- 
Currently No Client Rating
Creativepool member since 30 October 2018